Over Ons

Op 21 september 2010 werd de Zanggroep Together Again opgericht door 9 enthousiaste leden die een gedeelde passie voor zingen deelden. Wat begon als een klein gezelschap is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend koor, waarbij het plezier in het zingen alleen maar groter is geworden.
 
Met bijna een verdrievoudiging van het aantal leden en de aanschaf van hoogwaardige apparatuur voor een uitstekend geluid, streven we ernaar om ons repertoire van Evergreens te laten schitteren voor een breed publiek. Ons repertoire wordt regelmatig vernieuwd met nieuwe nummers, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt.
 
Per 1 april 2024 heeft het koor een nieuwe fase ingeluid door over te gaan naar de vleugels van Mijn Koren, het bedrijf van onze gewaardeerde dirigent. Onder zijn professionele leiding en met zijn passie voor muziek streven we ernaar om de muzikale ervaring van Together Again naar nieuwe hoogten te tillen.
 
Hoewel plezier in het zingen voorop staat, hechten we ook veel waarde aan kwaliteit. Daarom werken we hard aan onze zangkwaliteiten en streven we naar de hoogst mogelijke standaard.
 
Helaas hebben we ons 2e lustrum in 2020 niet kunnen vieren vanwege de COVID-19-pandemie, maar we kijken terug op een prachtig 12 1/2 jarig Jubileum in Chalet Ockenburgh, waar we voor een enthousiast publiek hebben opgetreden.
 
Onze optredens op verschillende locaties, waaronder het Schevenings Korenfestival, Korenfestival Paradiso, De Korenaar Molen-Luisduinen, Zuiderpark Openlucht Theater en diverse verzorgings- en verpleeghuizen, zijn altijd hartverwarmend en dankbaar geweest.
 
Onder leiding van onze enthousiaste dirigent, Albert Jan van der Neut, maken we wekelijks muziek met passie en toewijding. Zijn bevlogen leiding heeft ons geïnspireerd om het beste uit onszelf te halen en ons repertoire naar nieuwe hoogten te tillen.
 
We nodigen u van harte uit om onze fotogalerij en video's te bekijken, waar u kunt genieten van sfeervolle beelden van onze optredens. Kom ook gerust eens langs om de magie van Together Again zelf te ervaren.